Відома російська співачка Наташа Корольова знову викликала шок у своїх підписників у мережі. Артистка опублікувала скандальне відео зі своєю участю.

Наташа Корольова виклала уривок свого концерту в Кремлівському палаці, де вона виконала українську пісню. Співачка написала під відео, що музика немає кордонів та об’єднує людей.

Наташа Корольова

"Музика не має кордонів, музика об'єднує і виліковує душі В нашому квартеті всі дівчата різної національності як же зворушливо і душевно звучить пісня українською", - написала артистка. Наташа Корольова

Допис Наташі Корольової

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Цікава публікація знаменитості миттєво викликала бурю як позитивних, так і негативних коментарів у мережі: "Тільки розпалювати війну між народами", "Невже нічого не зроблять для миру між нашими країнами","Молодці дівчатка, дуже красиво заспівали і правильні слова Наташа сказала, нам всім потрібен мир", "Як же здорово! Гарна пісня!", "Про яку дружбу ви говорите? Друзі не вбивають своїх друзів".

Коментарі під відео Наташі Корольової

Нагадаємо, раніше Корольова налякала фанатів дивним обличчям

Як повідомляв портал "Знай.ua", у сім'ї Наташі Корольової почалися розлади

Також "Знай.ua" писав, що Корольова розсмішила новим шоу