Донька хворої на рак мозку російської акторки Анастасії Заворотнюк Анна через 12 днів мовчання опублікувала в мережі нові світлини. Своїми фото дівчина поділилася на сторінці в Instagram.

На першому знімку Анна позує на фоні цегляної стіни в світлій блузці та картатому піджаку, правда фотографію донька Заворотнюк не підписала. Також на той час вона відключила можливість коментувати свій допис.

Допис доньки Заворотнюк

Ще одне фото Анна опублікувала через декілька годин опісля. На ньому дівчина стоїть на міській вулиці у стильній червоній сукні.

Допис доньки Заворотнюк

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше Заворотнюк-молодша розмістила в Instagram допис із сімейним фото та подякувала всім, хто підтримував її сім'ю весь цей час.

"Від імені всієї нашої родини хочемо висловити величезну подяку друзям, які проявили ініціативу зі створення акаунту проти брехні в ЗМІ! Але, на жаль, Інстаграмм аккаунт @podderzhka_azavorotnyuk заблокували. Стільки небайдужих людей до нас приєдналося всього за один день... На жаль, відновити акаунт поки не вдається. Ми прийняли рішення, що будемо продовжувати на сторінці моєї мами @a_zavorotnyuk. Любимо і дякуємо всім нашим близьким і рідним, друзям, колегам і всім небайдужим за підтримку!", - написала вона. Донька Анастасії Заворотнюк Анна

Донька Анастасії Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк з донькою

См'я Анастасії Заворотнюк

Нагадаємо, раніше матір Анастасії Заворотнюк побачили на Данилівському кладовищі в Москві

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Заворотнюк зізналася, що мало не збожеволіла від нав’язливих страхів

Також "Знай.ua" писав, що колишній Заворотнюк погруз у боргах