Перший чоловік актриси Анастасії Заворотнюк, російський бізнесмен німецького походження Олаф Шварцкопф взяв участь у зйомках програми "Пусть говорят" на російському телебаченні. Екс-чоловік Заворотнюк, яка продовжує боротьбу з онкологічним захворюванням, розповів ведучому Дмитру Борисову про життя з актрисою.

Знайомство Олафа Шварцкопфа та Анастасії Заворотнюк відбулося 29 листопада 1993 в "Табакерці" на дні народженні Євгена Миронова. На той час Анастасія була молодою 22-річною дівчиною, а Олеф був значно старшим – йому виповнилося 34 роки. Відповідно, вони відрізнялися світоглядом, мали різний життєвий досвід – в результаті союз пари тривав менше року.

Олаф Шварцкопф та Анастасія Заворотнюк

Правда бізнесмен зізнався, що досі любить Анастасію і трепетно зберігає архівні фотографії та відео. В студії Олаф продемонстрував кадри з того самого дня народження Євгена Миронова, яке звело його із Анастасією. Більше того бізнесмен розповів, що настільки сильно був закоханий в Заворотнюк, що намагався фіксувати на відео кожен їхній спільний крок. Вдома чоловік зберігає також кадри і з весілля пари, і з різних свят та поїздок.

Олаф Шварцкопф висловив намір зв'язатися з екс-дружиною, за його словами, він гостро цього потребує. Бізнесмен переконаний, що Анастасії потрібна була б його моральна підтримка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Анастасія Заворотнюк

"Я знаю, що вона сильна людина. Я не хочу, щоб її дитина росла без мами", - сказав Олаф. Олаф Шварцкопф

У студії також показали архівні кадри, на яких Анастасія Заворотнюк ділиться враженнями від весілля з Олафом. Ексчоловік Заворотнюк розповів кумедну історію із їхнього весілля. Все відбулося в той момент, коли під час урочистої церемонії музикантки заграли на скрипках, а співробітниця заговорила проникливим голосом – молодят розібрав такий сміх, що вони ледве стримувалися.

Анастасія Заворотнюк

"І мене так затрясло, і я так думаю:" Все. Привіт, дівчатка". У сенсі ... я стою так і трясучись від сміху", - зазналася Заворотнюк на записі. Анастасія Заворотнюк

Нагадаємо, раніше з’явилися нові фото від доньки Анастасії Заворотнюк

Як повідомляв портал "Знай.ua", Заворотнюк підтримали віддані шанувальники

Також "Знай.ua" писав, що у родині Сергія Жигунова також трапилася біда