Відома російська співачка Алла Пугачова відклала роботу на другий план та зайнялася вихованням власних дітей - Гаррі та Лізи. Вона перестала виступати на сцені, однак анонсувала вихід кінофільму, де на великих екранах покажуть її ювілейний концерт.

Про це Примадонна повідомила на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Покази стартують з 31 жовтня і пройдуть по всій Росії, завершившись прем'єрою музичної кінострічки в Москві. Примадонна вітчизняної естради зізналася, що створила подібний проект спеціально для численних шанувальників, у яких не було можливості особисто відвідати її концерт до 70-го ювілею.

"Я не знаю, чи зможу я ще коли-небудь вийти на сцену не тільки через здоров'я, але і через саме відчуття життя. У мене тепер зовсім інше життя, яке я б не хотіла виносити в піснях. Бо про щастя я особливо ніколи не співала, – сказала в одному з інтерв'ю Алла Пугачова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зазначимо, що ювілейний концерт Алли Пугачової відгримів у Кремлі 17 квітня 2019 року. Однак на нього змогли потрапити не всі, оскільки перекупники заволоділи частиною квитків і торгували ними аж по 250 тисяч рублів за місце в партері.

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні змусила Орбакайте кусати лікті: яскраві кадри.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що Пугачова та Орбакайте зробили селфі без макіяжу: "Все більше схожа".

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що сховище Пугачової і Галкіна вразило фанів наповал, портал в Китай: "Пенсіонерам знижки будуть?".