Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок з нового сезону шоу "Ліга Сміху", де сидить у журі разом з Сергієм Сівохою, Юрієм Ткачем і Станіславом Бокланом. Так, артистка раптово прорахувалася і буквально "запорола" перемогу своїй команді, проте не стала мовчати, адже вважає, що інші судді необ'єктивно оцінювали конкурсантів.

"На @ligasmeha розгорнулася справжня драма! А ви підтримуєте моє рішення?", - підписала відео Полякова. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися. Одні вирішили, що це суто проблеми Ольги, інші ж заступилися за співачку, підтримавши її в коментарях.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.