Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала перше спільне фото з новим коханим, 27-річним баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 9 років. Так, в кадрі артистка виглядає дуже щасливою і ніжно обіймає чоловіка, проте не все так солодко, як здається: заради Анни Яніс покинув дружину Сану і маленького сина, а також, за словами колишньої жінки, вигнав їх з будинку і заблокував її кредитні картки. Варто відзначити, що раніше сама Сєдокова стверджувала, що ніколи не зустрічається з одруженими чоловіками і навіть намагалася залагодити скандал.

"КОХАЮ❤️", - лаконічно підписала Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардинально розділилися, і якщо одні бажали парочці щастя, то інші засуджували Сєдокову: "Кого вона знову любить 😏 ну тепер чекаємо від цього дитини, така не зовсім розбірлива", "Всіх мужиків любить😁", "Я звичайно не експерт, але так теж не зовсім можна руйнувати чужі сім'ї. Але напевно все в житті буває.", "Що тут гарно? Поцупила з сім'ї мужика....ш...в", "А він розлучився вже?", "Дружина, напевно, теж його кохала... 😪"класно чоловіків цупите".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще