Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне відео, на якому щиро розридалася на камеру. Так, артистка зізналася, що це все гормони, адже її сильно зачепила зворушлива промова про любов до себе, яку вона повинна була сказати для популярного бренду декоративної косметики.

"загалом, дивна історія трапилася зі мною на зйомках нової реклами @lorealmakeup . Зараз у всю сурмлять про прийняття себе, про любов до себе , і віру в те, що робиш. Мені здавалося, що мене це не стосується, тк з самооцінкою і вірою в свої сили все норм. Але варто було мені вимовити текст : «немає необхідності ховати недоліки, будь собою, ПІДКРЕСЛЮЙ свою красу, адже ти цього гідна» і понеслося 😭😭😭Результат на відео. Мене зворушили прості слова...", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери підтримали телеведучу, а деякі припустили, що Регіна вагітна другою дитиною.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.