Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала українських шанувальників несподіваною новиною - виявляється, артистка приїде до Києва, щоб вести популярне шоу "Танці з зірками". Так, Регіна стане зірковою ведучою балкона, на якому буде підтримувати учасників у прямому ефірі.

"Цієі неділі зустрічатиме та підтримуватиме пари на зірковому балконі співачка і телеведуча @reginatodorenko 🎉", - сказано на офіційному сайті "Танців". Фолловери не пройшли повз: "Ого яка новина))", "Відмінна приємна новина!Сподіваюся буде дуже цікаво!🤗🤗🤗🤗👏👏", "Це чудова новина!!!😍😍😍", "Вааааааау😍", "Вогонь 🔥", "Круто👏", "Ого, не очікувала!".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.