Відома російська акторка театру та кіно Юлія Ауг поділилася своєю непростою історією життя. Жінка з самого дитинства страждає від різних хвороб та майже усе життя відчуває біль.

Відповідний допис Ауг розмістила на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Це не скарга і не прихована скарга. Це не бажання запитати пораду, тому що про це написано і сказано величезна кількість всього. Це швидше бажання поговорити про це. Можливо хтось живе так само. Знайти союзників. Ось так, швидше за це. Я майже все життя живу відчуваючи сильний біль. Різне. З різних причин, але дуже сильну", - розповіла акторка.

Виявилося, що з восьми років Юлія Ауг страждала від болю через гастрит. Воно довго проходила лікування й навіть жила деякий час у Казахстані. Пізніше вона отримала сильну травму спини через заняття верховою їздою і їй довелося проходити тривалу реабілітацію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це було дуже незручно. Тобі 22 роки, а ти не можеш нормально встати зі стільця. І у тебе дуже часто болить спина. Щоб було не так боляче, я пила баралгін з димедролом і купила травичку. Потім я зайнялася айкідо і, завдяки цій практиці повністю відновилася функціональність ніг (назавжди) і болі в спині стали значно слабкіше", - зізналася Ауг.

Жінка розповіла, що сильний біль минув після того, як вона пережила стрес через втрату близької людини. Однак Ауг зізналася, що звикла до постійного дискомфорту й зараз відчуває себе "неповноцінною", коли їй нічого не болить.

Я давно хотела об этом написать. Зачем? Это не жалоба и не скрытая жалоба. Это не желание спросить совет, потому что про...

Geplaatst door Julia Aug op Vrijdag 1 november 2019

Нагадаємо, що у матері Заворотнюк виявили серйозну хворобу через онкологію доньки: може отримати інвалідність.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що сімейне вогнище онкохворої Заворотнюк перетворилося на пустелю: на будинок "Моєї прекрасної няні" страшно поглянути, фото.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що рак у Заворотнюк набуває жахливих проявів, рідні "Моєї прекрасної няні" налякані: "Невеликий отвір в...".