Кайлі Дженнер – 22-річна американська модель, бізнесвумен, блогерка і молода мама. Красуня прославилася зйомками в реаліті-шоу про свою велику родину, а тепер вона зібрала величезну багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими фото і відео зі свого життя.

Так і в цей раз Кайлі похвалилася яскравим образом феї, в якому відвідала веселу вечірку. А перед тим красуня влаштувала гарячу фотосесію, перед камерою вона з'явилася у відвертій сукні синьо-сріблястого відтінку, яка настільки тонка і прозора, що видно навіть пупок. До того ж плаття коротке і вузьке, з нього ледь не вивалюється пишний бюст. А за спиною моделі на кількох знімках видно невеликі крила, як у мультяшних фей. Користувачі не залишилися байдужими і активно коментувати публікацію зірки.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.