Як відомо, цими днями студія "Квартал 95" випустила новий випуск "Вечірнього кварталу". Відтак, у ньому гумористи загадали про свої перші виступи та показали раритетні фотографії з президентом України Володимиром Зеленським.

Як зазначається, друзі теперішнього глави держави у новому випуску кварталу вирішили злегка поностальгувати та переглянули старі альбоми. Відтак, гумористи оприлюднили раритетні фотографії і показали, якими вони були у молодості.

За словами головної жінки "Квартал 95" Олени Кравець, хоч фото представлені в чорно-білому кольорі, спогади про ці часи найяскравіші і тому вони гідні уваги. Водночас, артисти виконали перероблену композицію Кузьми "Старі фотографії".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, раніше зірка "Кварталу 95" Степан Казанін зізнався у недитячих забавах в шкільні роки.

Також Казанін з "Кварталу 95" повторив легендарний трюк з кінофільму "Діамантова рука".

Крім цього, Юрій Великий відверто розповів Знай.uа про повернення в "Квартал 95" та пародії на Володимира Зеленського. В Одесі на великому концерті Нового "Вечірнього Кварталу" глядачі першими побачили його пародії.