Відомому акторові Олександру Семчеву стало погано вчора ввечері у власному домі. Лікарі проводять реанімаційні заходи, він перебуває під постійним наглядом. Експерти вважають, що причиною поганого самопочуття могло стати різке схуднення.

Олександра Семчева госпіталізували у важкому стані після серцевого нападу, різко впав тиск. Актор поскаржився на болі в області грудей. Коли приїхала швидка, медики одразу ж почала реанімаційні заходи і протягом години намагалася реанімувати актора просто вдома, але відновити порушення ритму серця вдалося не відразу.

Зараз 50-річного актора в екстреному порядку повезли в одну з московських лікарень, де передали медикам.

Навесні актор кіно з'явився перед публікою сильно схудлим. Він зізнався, що скинув 100 кілограмів: лікарі вважають, що проблеми з серцем могли виникнути через сильні навантаження під час втрати ваги.

Нагадаємо, в квітні герой реклами відзначив півстолітній ювілей. Саме до 50-річчя Олександр вирішив змінити життя і цілий рік працював над собою. Експерти припустили, що актор зробив резекцію шлунка, але Семчев запевнив публіку, що не вдавався до медичних процедур, а лише змінив харчування.

І як підтвердження навів методи, завдяки яким зміг позбутися сотні зайвих кілограмів - зменшуйте порції, пийте воду для посилення метаболізму і чергуйте курячу грудку з індичкою і рибою.

Нагадаємо, на правах батька: культовий актор відбив наречену у власного сина.