Цими днями знаменита на весь світ співачка Земфіра вперше за тривалий час вийшла на сцену та презентувала фанатам кілька свіжих пісень. Зробила це знаменитість на фестивалі російських виконавців, який проходив у Дубаї.

Як відзначається, Земфіра вже давно ніде не виступала, і ця подія для фанатів стала приємним сюрпризом. "Трохи поганий початок, давно не виступала, але рада зустрічі", - сказала співачка зі сцени. Відтак, зірка заспівала нові пісні, які отримали назву: "Abuse" і "Goodbye".

Наразі в Інтернеті ще немає пісень в хорошій якості, однак фанатам вдалося зробити так сказати "піратську" версію пісні "Goodbye".

Нагадаємо, що раніше продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна, яка влипла в гучний скандал через шоу "Орел і решка", накинулася на відому російську співачку Земфіру.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа, нещодавно Земфіра зробила по-справжньому відвертий пост на своїй сторінці в Facebook.

Також Знай.uа писав, Світлана Лобода дала концерт в Італії, вийшовши на сцену в дуже незвичайному вбранні. Артистка приміряла блискуче відверте боді з глибоким декольте, високі ботфорти і прозору накидку, виставивши напоказ груди.