Примадонна російської естради Алла Пугачова стала каменем зіткнення Максима Галкіна і Філіпа Кіркорова, пишуть російські ЗМІ.

У Росії слідство не повірило фігуранту, який готував теракт на концерті Кіркорова. і вирішили не залучати шоумена Максима Галкіна та артистку Аллу Пугачову в якості свідків у справі про підготовку теракту на концерті Філіпа Кіркорова в Махачкалі в липні 2017 року. Так, один із чотирьох фігурантів заявив, що Кіркорова замовив Максим Галкін через Аллу Пугачову.

Отримавши нову версію обвинувачення, адвокати Хидирнеби Казуева Ісрафіл Гададов і Сергій Загіров знову внесли в протокол ознайомлення з матеріалами кримінальної справи список свідків, яких захист має намір викликати до суду, - Філіпа Кіркорова, Аллу Пугачову та Максима Галкіна.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Втілити задумане зловмисникам не вдалося, "оскільки територія Літньої естради філармонії охоронялася співробітниками поліції і вони не змогли проникнути крізь оточення і встановити вибухові пристрої на місці проведення концерту до його початку, а також провести їх підрив".

Нагадаємо, раніше Пугачова виклала інтригуюче фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова дивом врятувалася від знавіснілого Нагієва

Також "Знай.ua" писав, що Пугачова остаточно йде зі сцени