Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася несподіваним образом на шоу "Танці з зірками", яке незмінно веде з Юрієм Горбуновим. Так, артистка позувала у відвертій бронзовій сукні з глибоким декольте і відритими плечима, доповнивши вбрання грайливими локонами і масивним бантом на голові. Замість фірмової червоної помади Тіна обрала ніжний нюд, а також не забула про аксесуари - масивні сережки-перлинки і акуратні золоті каблучки.

"#tinakarol wearing @dolcegabbana jewelry
Style by @kameronfashion ", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "Мила така )", "Ну яка ж ти мила😻", "Вааау💕", "заяяя😻", "Шалено красииива і щаслива😻🌌", "Улюблена лялечка🤗💞", "Богиня ти на сцені 😻", "Занадто ідеальна 💦", "Така гарна , мила дівчинка ❤️😚", "диво з бантиком 😹🖤", "Мишка😍😍".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще