Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс відповідями на різні питання, які їй ставили шанувальники. Так, артистка зізналася, що в останній раз відпочивала ще в липні чоловіком Володимиром Дантесом, розповіла, що краще приносити на концерти замість квітів і забавно відреагувала на дуже дивне питання інтимного характеру.

Дорофєєва зізналася, що не була у відпустці ще з липня, коли їздила з Володимиром Дантесом святкувати 8-річчя спільного життя. А ось на нехитре питання "чи голить вона свої інтимні місця", відповіла, що це її рубрика "найулюбленіших питань". Замість квітів артистка запропонувала шанувальникам робити добрі справи. Варто нагадати, що сама Надя допомагає безпритульним тваринам та тяжкохворим дітям.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.