Важко уявити, що короля російської естради Філіпа Кіркорова і Володимира Зеленського, президента України, може щось об'єднувати. Однак, виявилося, що світ шоу-бізнесу досить тісний. У 2009 році Філіп Кіркоров виконав пісню, на яку через рік зняли кліп. У ньому-то і засвітився Володимир Зеленський.

Кліп на композицію "Просто подари" Філіпа Кіркорова наробив чимало галасу в інтернеті - головну роль у ньому виконав Володимир Зеленський, про що знали далеко не всі.

Філіп Кіркоров, Голос.uа
Філіп Кіркоров, Голос.uа
Філіп Кіркоров, Голос.uа

10 років тому Володимир Зеленський зіграв головну роль у кліпі - простого хлопця, який залучений у зйомках у Філіпа Кіркорова. На таймінгу 2:05 можна побачити курйозний момент: Кіркоров дає Зеленському запотиличник.

Після того, як архівний кліп запостили, в соціальних мережах його тут же почали обговорювати. Пісня "Просто подари" не стала у свій час хітом, проте тепер набрала цілих 5 млн переглядів - а це зовсім не мало.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше Пугачова зіштовхнула лобами двох чоловіків, резонансна справа отримала продовження: "Галкін замовив Кіркорова".

Також Знай.uа писав, що Полякова показала пристрасні поцілунки з Кіркоровим, дуже несподівано.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що 70-річна Пугачова змінилася до невпізнання, нова зачіска і коротеньке міні: фото.