Відомий український ведучий і шоумен Сергій Притула часто веде корпоративи. Він вирішив розповісти, як ставиться до подібних заходів.

"Спокійно, навіть з повагою ставлюся до корпоративів, – розповів Сергій. – Адже якщо тобі замовили, щоб ти допоміг зробити свято, значить, тебе цінують, на тебе розраховують, тому в мене з моїм директором є угода. Коли дзвонять і кажуть: "Ми івент-агентство, у нас тут тендер у клієнтів…" Ми не беремо участі в тендерах. Якщо клієнту глибоко начхати, хто йому буде вести: Педан, Притула, Горбунов чи Доманський… Значить, ти просто один з елементів свята".

Сергій Притула, прес-служба Нового каналу
Сергій Притула, прес-служба Нового каналу

Ведучий зазначає, що якщо замовник хоче, щоб саме він провів йому весілля або корпоратив компанії, то це значить, що на нього розраховують і саме з такими людьми він працює з великим задоволенням.

"Таким людям хочеться допомогти зробити свято незабутнім, – зізнається ведучий. – До речі, дуже кумедно завдяки корпоративний роботі відчувати, як старієш (сміється). Якщо я раніше вів весілля своїх ровесників, то зараз веду весілля молодих людей, у яких вік батьків близький до мого".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, Притула здивував українців підходом до навчання сина Діми.

Як повідомляв Знай. ua, Притула терміново звернувся до Зеленському з-за справи Гандзюк.

Також Знай. ua писав, що телеведучий Педан відверто зізнався про стосунки з Притулою.