Російська співачка Алла Пугачова повернулася в Росію після концерту в Мінську. Відповідні фото з'явилися в Stories Instagram, передає Politeka.

У Білорусі Алла Пугачова відіграла 2 листопада феєричний концерт. Він був присвячений ювілею артистки. Їй виповнилося 70 років у квітні.

У Мінську на концерті Пугачової був неймовірний аншлаг. Вона зі сцени зважилася зізнатися, чому вибрала саме це місто для свого виступу. Їй довго аплодували і подарували море квітів в подяку про неймовірний концерті.

Алла Пугачова, minsknews
Алла Пугачова, minsknews

"Тут поховані мої близькі, звідси вийшли мій дідусь а також папа, а також ваш покірний слуга, це я завжди вважала цю країну рідну", - зізналася Пугачова.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Проте вона пробула в Мінську всього кілька днів. Вона вже знаходиться в Москві, де возз'єдналася з молодим чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним.

Алла Пугачова, Stories Instagram
Алла Пугачова, Stories Instagram

Нагадаємо, вічно молода Пугачова показала неоднозначне фото.

Як повідомляв Знай. ua, у Пугачової почалися серйозні проблеми зі здоров'ям.

Також Знай. ua писав, що Пугачова зіштовхнула лобами двох чоловіків, резонансна справа отримала продовження.