Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася відвертою фотосесією, рекламуючи популярний в Україні ювелірний бренд. Так, артистка позувала лише в білій напівпрозорій сорочці, оголивши плечі і декольте, а жіночний образ доповнила масивними сережками і каблучкою.

"#TinaKarol #тинакароль
Ph @kulakowskiy by @ukrzoloto.ua #ukrzoloto #укрзолото", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "І зовсім не зрозуміло Тіну золото прикрашає чи вона його🤣", "😍Красиваааа", "Дуже ніжне фото❤️", "яка естетика жінки😍😍😍", "Моя ніжність💔", "Королева 👑", "Такий образ просто чарівний*)без яскравої помади, зухвалості... ангел❤️❤️❤️", "Як Тіні личать ці прикраси!!!", "боже, яка краса😍😍", "до чого ніжна💔".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще