Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася в Сторіс розкішними коротенькими відео, показавши, як стежить за своєю шкірою вранці. Так, артистка прорекламувала відомий бренд натуральної косметики, обличчям якого стала нещодавно, засвітивши ідеальну шкіру без макіяжу і масивні груди в бюстгальтері.

Варто відзначити, що якщо на сцені Астаф'єва грає роль сексуальної брюнетки в БДСМ-вбраннях і латексі, то в реальному житті дівчина віддає перевагу натуральності і майже не використовує декоративну косметику. Однак Даша частенько експерементує з образами, приміряючи іноді довге нарощене волосся різного кольору, перевтілюючись з гарячої брюнетки на блондинку або шатенку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.