Андрій Малахов, відомий російський телеведучий, в інтерв'ю для шоу Ксенії Собчак "Осторожно, Собчак!" на YouTubе розповів про конфлікт з Максимом Галкіним.

Конфлікт почався після того, як видання, головним редактором в якому працює Малахов, опублікувало статтю про Галкіна і Пугачову. У статті розповіли, що зіркова пара витратила не менше 2 млн євро, щоб купити землю і побудувати 3-поверховий особняк на Кіпрі. Галкін відреагував на статтю і написав пост, в якому звинуватив Малахова в тому, що телеведучий поширює брехливу інформацію. У даний момент сварка досі не підійшла до кінця.

Андрій Малахов і Максим Галкін, Hello!
Андрій Малахов і Максим Галкін, Hello!

Собчак поцікавилася у Малахова: "Що тоді сталося у вас з Галкіним?".

Малахов відповів на це наступним чином: "Через те, що я є членом видавничого будинку і головним редактором журналу, контролювати кожну хвилину, що пише сайт, у мене немає можливості. І для журналу я в кращому випадку пишу розворот або колонку. А всі думають, що я намагаюся когось з кимось посварити. Нібито "Малахов не може пробачити, що Максим теж зайняв його місце у програмі "Сегодня вечером", і тепер він робить своє розслідування з приводу особняків або громадянства на Кіпрі".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Скріншот статті

Малахов додає, що, швидше за все, образу на нього затаїв не Галкін, а Примадонна, вона навіть дзвонила телеведучому: "Я думаю навіть не Максим образився, а Алла Борисівна. Тому що до цього за пів року був дзвінок від неї, і практично через її крик в мою адресу "Що відбувається? Досить вже писати!" Я навіть не встиг нічого їй пояснити, тому що вона кинула трубку".

Алла Пугачова і Максим Галкін, Журнал ОК!
Алла Пугачова і Максим Галкін, Журнал ОК!

Андрій Малахов додав, що він намагався додзвонитися до Алли Борисівни в Прощену Неділю, однак, Пугачова не стала брати трубку.

Алла Пугачова, Teleprogramma.pro
Алла Пугачова, Teleprogramma.pro

"Я думаю, що саме ця публікація (про Кіпр) і стала останньою краплею, коли вона вирішила налаштувати і Макса. Тому що він таким чином вчинив і, коли я пішов з "Першого". Тоді він виклав теж сумнівний пост в Instagram...", - пояснив Малахов ситуацію.

Нагадаємо, раніше скандальний Джигурда викликав Малахова на боксерський поєдинок: "Духовний збоченець і боягуз".

Також Знай.uа писав, що Галкін показав дорогий презент від Кіркорова: "На "Битву екстрасенсів?".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Галкін показав, як розважається зі стрункою красунею-дружиною в машині: ох вже цей погляд.