Багато українських комедійних зірок починали з Сomedy Club. Зараз їх доля склалася абсолютно по-різному.

Антон Лірник

"Дует імені Чехова"  кадр ТНТ
"Дует імені Чехова" кадр ТНТ

Антон Лірник – відомий у минулому учасник КВК, він був одним із перших резидентів українського Сomedy Club. Після початку війни на Донбасі Лірник активно будує кар'єру в Росії. Раніше гуморист був учасником "Дуету Чехова". У квітні 2018 він зовсім виїхав до Москви, щоб працевлаштуватися в програмі "Шоу вихідного дня".

Сергій Притула

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярний український телеведучий Сергій Притула також свого часу був резидентом Comedy Club UA. З 2012 року він креативний продюсер розважального телешоу "Хто зверху?" і його постійний ведучий, а також ведучий гумористичного шоу "Вар'яти". З лютого 2017 року Сергій Притула – постійний ведучий українського національного відбору на "Євробаченні".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Притула абсолютно не виступає в Росії, він активно займається волонтерством та збирає допомогу для українських захисників на Донбасі. Разом з телеведучим Геннадієм Попенком неодноразово відвідував із цією метою прифронтові зони.

Андрій Молочний

Андрій Молочний, шоу "Файна Юкрайна"
Андрій Молочний, шоу "Файна Юкрайна"

В Україні Андрія Молочного прославив "Дует імені Чехова", який він створив разом із іншим коміком із України Антоном Лірником у 2006 році. Після закриття Сomedy Club в Україні Антон і Андрій продовжили виступати разом у Сomedy Club у Росії. Але у 2016 році "Дует імені Чехова" оголосив, що закривається. Того ж 2016 року Молочний повернувся до російського Сomedy Club із проєктом "Апетитні пампушки".

Дядя Жора

Дядя Жора
Дядя Жора

Колишній резидент Comedy Club UA Вадим Мічковський, який виступає під псевдонімом "Дядя Жора", почав кар'єру в КВК, де був капітаном команди "Три товстуни". Зараз він продюсує декілька проектів та активно виступає на корпоративах. У гумориста є дружина Наталя і три дочки – Уляна, Устина і Аміна.

Олександр Педан

Сергій Притула, Олександр Педан і Леся Нікітюк
Сергій Притула, Олександр Педан і Леся Нікітюк

Український шоумен Олександр Педан також починав з КВК-команди "Три товстуни". У 2006 році став ведучим Comedy Club UA. Він був також учасником щотижневих вечірок клубу. Зараз Олександр Педан – ведучий проєктів на "Новому каналі". У нього є дружина Інна, 14-річна дочка Валерія та дворічний син Марк.

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".