Користувачі мережі опублікували архівний відеозапис з відомим коміком, резидентом "Comedy Club" Андрієм Молочним, в якому він відзначився цікавим монологом про українців.

Андрій у своєму стендап назвав українців веселими і гостинними. За словами Молочного, він весь час їсть галушки і сміється. Крім того, Молочний додав, що українці — найкращі і найкрасивіші. Вони люблять свою країну. І чим далі від України, тим сильніше у них любов. Повне відео можна подивитися на YouTube.

Андрій Молочний, шоу "Файна Юкрайна"
Андрій Молочний, шоу "Файна Юкрайна"

"Українці люблять свою країну. І зауважте, чим далі від неї, тим сильніше вони її люблять. Звідси висновок: найбільш безсоромні українці живуть в Нью-Йорку і Торонто. Вечорами вони збираються в барах, випивають, веселяться, танцюють, їдять галушки і сміються. Це у них називається - сумувати ", - сказав комік.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Андрій зазначив, що коли українці починають жити в Європі, проходить п'ять років і вони втрачають національні ознаки самобутності. Молочний також розповів, в чому проявляється їх асиміляція з європейською ментальністю.

Однак варто нагадати, що комік Андрій Молочний, відомий як учасник україномовних шоу і друг Сергія Притули, нещодавно опублікував в своєму Instagram пост, який викликав обурення і здивування земляків. Артист порушив тему, яка тривалий час вважається дуже слизькою в ​​суспільстві.

"Здрастуйте співвітчизники! 6 листопада 1943 року, війська 1-го Українського фронту (генерал армії М. Ф. Ватутін) в ході Київської наступальної операції визволили від фашистських окупантів столицю України м.Київ. Чому для мене ця подія стала важливою, набула дуже цінне значення? Адже ще п'ять років тому, я не писав про це, не викладав такі пости. Адже ще п'ять років тому я навіть і подумати не міг, що Києвом натовпами ходитимуть фашисти. я навіть уявити собі не міг, що опоганюватимуться пам'ятники героям Великої Вітчизняної Війни. Що зноситимуть пам'ятники Жукову і Ватутіну ", - написав він.

Нагадаємо, зірка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару розкрила свої таємниці: "Хлопець говорив, що я божевільна".

Як повідомляв Знай.uа Лесю Никитюк звільнили з шоу "Хто проти блондинок?": "Поставили ведучим ось цього очкарика".

Знай.uа писав, Ігор Ластівчин "розбавить" Лігу сміху "українським Джокером": такого б не придумав навіть Зеленський.