Ввечері в неділю, 10 листопада, пройде чвертьфінал шоу "Танці з зірками", в кінці якого будуть відомі імена півфіналістів. Зараз за перемогу у шоу змагаються 7 пар. Традиційно, на балконі цього ефіру будуть нові зірки.

На офіційній сторінці шоу у соціальній мережі Instagram повідомили, хто ж буде ведучим цього разу.

Так, на балконі з'явиться не одна зірка, а відомий український дует "Время и стекло". Колишня учасниця "Танців із зірками", яка виборола друге місце у четвертому сезоні проекту, Надя Дорофєєва буде підтримувати учасників після виступу на балконі разом із колегою по гурту Позитивом.

гурт "Время и Стекло"
гурт "Время и Стекло"

"Так-так, Надя Дорофєєва і Позитив стануть ведучими дванадцятого ефіру шоу 🔥 Твій улюблений гурт "Время и стекло" зустрічатиме і підтримуватиме зірок після їхніх виступів. Правда, крута новина? 😉", - йдеться у дописі на сторінці шоу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Зазначимо, що цього разу учасникам шоу доведеться прийняти новий виклик і продемонструвати на паркеті відразу по 2 танці. За учасників проекту будуть вболівати запрошені знаменитості українського шоу-бізнесу, музичні виступи яких будуть супроводжувати номери самих учасників.

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".