У зв'язку з тривалою і міцною дружбою з фігуристом Петром Чернишовим Тетяна Навку вирішили допомогти його тяжкохворій дружині актрисі Анастасії Заворотнюк. Фігуристка пообіцяла передати виручку за виступ свого колективу на лікування дружини Чернишова та інших жінок, які потребують фінансової допомоги.

Анастасія Заворотнюк

"Справді складна ситуація в сім'ї у Петра, але життя триває, треба працювати. На мій погляд, виступи для нього, навпаки, хороший обмін енергією з публікою. Як ви знаєте, я оголосила, що всі кошти від заключного шоу, які заробить компанія, ми передамо в підтримку сім'ї Петра, тому що Анастасія бореться з серйозною хворобою. Настя — молодець і умничка! Ми сподіваємося, що допоможемо їй. Всі хлопці — молодці, що підтримали", повідомила фігуристка.

Також напередодні Тетяна розмістила в своєму мікроблозі знімок, на якому фанати змогли побачити відому актрису і зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк. На фото артистка щасливо посміхається.

Шанувальники з Анастасією Заворотнюк

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Підкажіть, будь ласка, це свіже фото? Так хочеться вірити, що свіже і на ньому з вами Анастасія", — написав під фото один із шанувальників.

Однак ця фотографія була зроблена ще в минулому році, про що Тетяна та повідомила.

Нагадаємо, що адвокат онкохворий російської актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк готовий допомогти її рідним.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 листопада в російських ЗМІ з'явилася інформація від адвоката актриси серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк - Віктора Пастернака. Він заявив, що не знав про заборгованість артистки.

Також портал Знай.ua писав, що тяжка хвороба відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк для її рідних і великої армії шанувальників стала справжньою трагедією.