46-річний артист ледве закінчив виступ. За словами представника Андрія Данилка, у нього була блокада серця, пише Clutch.

Так, 4 листопада, проходили зйомки новорічного шоу "Привіт, 20-ті!", яке канал "Україна" транслюватиме у ніч на 31 грудня. За годину до виходу на сцену Андрію Данилку стало зле.

На сцену артист вийшов блідим і ледве розмовляв. Після кожного номера він повертався в гримерку і переодягався, бо від знесилення костюм Данилка повністю мокрів. Після того, як частину з Данилком відзняли, зірка закрився в гримерці і кілька годин не виходив.

Андрій Данилко, фото Сlutch

Представник Андрія Данилка повідомив, що виконавець переніс блокаду серця - патологічний процес, який характеризується зміною м'язових тканин, які відповідають за проведення електричних імпульсів. Від цього різко скорочується серцевий ритм. Щоб нормалізувати стан Данилко, його повністю обкололи препаратами, після чого знаменитості стало трохи краще.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Журналісти Clutch, присутні на зйомках новорічного шоу помітили, що Данилко приїхав на знімальний майданчик вже будучи блідим. Артиста оточувала охорона і постійно підтримувала в русі.

Нагадаємо, Віктор Павлік у строю конкурсантів та танці від Данилка: які сюрпризи підготував українцям "Х-фактор".

Як повідомляв Знай.ua, MELOVIN привселюдно зізнався у коханні.

Також Знай.ua писав, що зірка "Євробачення" запустив цікавий флешмоб.