Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільне селфі з чоловіком Гаріком Харламовим, яким приписують розлучення через надто відверту сцену сексу Асмус у фільмі "Текст". Так, артистка натякнула хейтерам, що у парочки все добре і вони не розбігаються, хоч і стали жертвами знущань.

"💖", - лаконічно підписала Асмус. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Класні👌👍👍👍", "Гарі ланцюговий пес", "Красені) 👍👍👍🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Христина так молодо виглядає, максимум на 22-23 роки", "Давно спільної фотографії не бачив, добре виглядаєте 👍👍👍", "Дуже красива пара ❤️", "Христинка, масло у вогонь підливає 😂❤️", "Прекрасні!!!! 😍", "Ви знайомі з цим гумористом? Ще скажіть що і дитина від нього! 🤣🤣", "Ого, рідкісний кадр ))", "Не розлучилися, фууууххх!😎@asmuskristina ♡💙❤".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.