Популярна українська актриса Римма Зюбіна покинула "Молодий театр". Жінка присвятила улюбленій справі всього життя аж 22 роки. Про своє рішення знаменитість написала допис на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Вона сказала, що її виступ скасували в останній момент, а фото з сайту театру оперативно прибрали.

"Я прийняла рішення піти із Молодого театру. Мене звинуватили в тому, чого я ніколи не робила. Свою правоту я довести не змогла. Зазвичай вислуховують обидві сторони конфлікту. Тим більше, що конфлікту з мого боку не було. Мій керівник вислухати не захотів. Повірив доносам, наклепу і спотвореній інформації. Змиритися з цією несправедливістю я не змогла. Тому я вирішила піти", - написала Зюбіна.

Римма Зюбіна
Римма Зюбіна
Римма Зюбіна, фото facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За словами Зюбіної, обговорювати весь бруд і подробиці вона не бажає і просто від душі подякувала своїм колегам і друзям за підтримку, а глядачам за любов, оплески і квіти.

"Ну, а коли 30.10 відмінили мою виставу з "технічних" причин і поспіхом прибрали моє фото з сайту театру, я переконалась, що прийняла правильне рішення. Весь брєд і бруд в подробицях, я обговорювати не бажаю. Можна витерти моє ім'я на сайті театру, але витерти з пам'яті мого серця 22 року служіння Молодому - не вдасться нікому.Я безмежно вдячна кожному, хто по обидві сторони рампи був зі мною. Люблю і не перестаю любити моїх колег за підтримку і партнерство, кожного глядача за Вашу любов, оплески, квіти. Ви всі допомогли мені вирости і стати сьогоднішньою", - зазначила артистка.

Українці засипали артистку розпачливими коментарями, адже творчість талановитої артистки зігрівала серця українцям протягом багатьох років. Шанувальники "Молодого театру" зазначили, що заклад втратив справжню перлину.

Нагадаємо, раніше Надія Мейхер розповіла Знай.uа, як стала касиром в "Укрзалізниці" і закохалася в героя Юрія Горбунова.

Крім цього, Мейхер зізналася Катерині Осадчій про те, як цілувалася з її чоловіком на зйомках “Великих Вуйок”.

А зірка комедії “Скажене Весілля” Назар Задніпровський розповів Знай.uа, як Юрій Горбунов ставить на місце артистів-вискочок.