Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася кадрами зі свіжої зйомки, позуючи для відомого бренду одягу. Так, артистка приміряла і пуховики, і шарфи, і облягаючі боді, виставивши напоказ ідеальну фігуру, а також масивні груди.

Фолловери залишилися в захваті від перевтілень Астаф'євої, засипаючи її компліментами під кожним постом: "Альонушка перезавантаження 👍🏼", "Красиво🔥🔥🔥", "Бліііін...як круто😍😍🔥вже хочу🙈".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.