Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася кадрами зі свіжої зйомки, позуючи для відомого бренду одягу. Так, артистка приміряла і пуховики, і шарфи, і облягаючі боді, виставивши напоказ ідеальну фігуру, а також масивні груди.

Фолловери залишилися в захваті від перевтілень Астаф'євої, засипаючи її компліментами під кожним постом: "Альонушка перезавантаження 👍🏼", "Красиво🔥🔥🔥", "Бліііін...як круто😍😍🔥вже хочу🙈".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.