Майже два з половиною місяці шанувальники хвилюються за здоров'я своєї улюбленої акторки Анастасії Заворотнюк. Місцева преса повідомляє, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" лікується від онкології. Точний діагноз акторки не повідомляється, але в мережі говорять про рак мозку.

Рідні акторки підтвердили наявність хвороби у Заворотнюк, проте точного діагнозу та жодних відомостей про стан її здоров'я не надавали. Спочатку знаменитість проходила лікування у Польщі, потім — у московській приватній клініці.

Анастасія Заворотнюк, фото: Global Look Press
Анастасія Заворотнюк, фото: Global Look Press

Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація від лікарів, що в Анастасії вторинна гліобластома. Також повідомляється, що стан акторки покращується і медики роблять оптимістичні прогнози. Стало відомо, що Анастасії Заворотнюк видалили пухлину, не зачепивши здорові тканини і зараз вона проходить відновлювальну терапію.

"У Насті так звана вторинна гліобластома, яка зустрічається рідше, розвивається повільніше і не настільки небезпечна. Вторинна гліобластома вражає близько 10% людей з раком мозку", - цитує слова лікарів місцева преса. Місцева преса

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: sm-news
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: sm-news

Нагадаємо, раніше Алла Мазур зізналася, що у неї рак

Як повідомляв портал "Знай.ua", ясновидець поставив під сумнів хворобу Заворотнюк

Також "Знай.ua" писав, що Заворотнюк та Чернишова підтримали відомі фігуристи