Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася неймовірним образом, який приміряла на проекті "Танці з зірками". Так, артистка позувала в довгій вузькій сукні, суцільно вкритій сріблястими паєтками і виконала свіжий мотивуючий хіт "Іди на життя".

"Тіна Кароль - Іди на життя. Подобається виступ? Став 👍в коментарях!", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "плаття гарне", "Кращий виступ на танцях😘🤗😊", "Шикарний виступ👍👍👍👍💐💐💐💐❤️❤️❤️", "Тіна як завжди чудова♥️😍", "Тіна - молодець!💐💐💐 Мені імпонує і я захоплююся людьми, які сильні духом.💖💖💖", "Образ дуже❤️❣️💎", "Дуже подобається! ❤гарна пісня і ви -супер! 💫Фантастична!!!!👧🌹💫💋", "Тіночка, Ви нереальна жінка: гарна, стильна, жіночна, талановита ... Захоплююся Вами 👏🙌😍😘😘😘".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще