Відомий український репер та продюсер Потап - володар не тільки руки і серця красуні Насті Каменських, але і великої дружної родини під назвою MOZGI Entertainment. Так, нещодавно радісною новиною поділився один з членів групи MOZGI Дядя Вадя. Виявляється, щасливий виконавець збирається стати татом вдруге, у чому він зізнався за лаштунками шоу "Привіт, 20-ті!" на каналі "Україна".

"В наступному році я очікую поповнення у своїй родині. Ми з дружиною очікуємо народження дитини, це дуже важлива подія для нас в 2020 році", - зізнався Дядя Вадя, відверто відповівши на питання про те, чого він найбільше очікує від наступного року. Варто відзначити, що кадр з вагітною дружиною Марією артист виставляв ще в серпні, відправившись в Запоріжжя. Зараз подружжя виховує сина Олексія.

Також Вадим Федоров розповів, як вони назвуть малюка і розсекретив його стать. Варіанти імен запропонував старший син: "Він запитав - а можна так, щоб спочатку не називати? Якщо вона буде кричати, коли народиться, ми назвемо її Орися, а якщо буде спати весь час - Соня, Софочка".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.