Відома українська політик Юлія Тимошенко вийшла до преси після голосування за скандальний земельний закон і разом з колегами-депутатами з партії заявила, що "Батьківщина" йде в опозицію. За словами Тимошенко, вона збирається "виводити людей на майдани", а також її партія буде звертатися до Конституційного суду для роз'яснення цього закону.

Тимошенко зазначила, що весь цей час підтримувала Зеленського та його партію, однак "він перейшов червоні лінії", після чого "Батьківщина" йде в опозицію. "Ми будемо працювати на всіх фронтах", - говорить народна депутатка. Вона збирається не допустити транснаціональні компанії до оволодіння сільськогосподарськими землями України. Юлія Тимошенко заявила, що закон у першому читанні був проголосований з порушенням регламенту, за що вона теж збирається судитися.

Наживо. Заява фракції. Ухваленням закону про розпродаж землі президент Зеленський перетнув червоні лінії. КОМАНДА «БАТЬКІВЩИНИ» ПЕРЕХОДИТЬ В ОПОЗИЦІЮ.

Geplaatst door Юлія Тимошенко op Woensdag 13 november 2019

Нагадаємо, Тимошенко оббивала пороги Зеленського, але її "послали".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що еволюцію Тимошенко показали на фото.

Також портал "Знай.ua" писав, що Тимошенко вийшла до протестуючих проти мораторію на землю, подасть до суду.