У Києві відкрили 41-шу зірку, яку отримав відомий український виконавець та продюсер Потап (Олексій Потапенко). Артист зауважив, що у нього є вже кілька подібних зірок в інших країнах, однак ця для нього "Найрідніша".

Про це Інформатор повідомляє з місця події.

Зірку встановили біля ТРЦ Gulliver на "Площі зірок" у середу, 13 листопада. Підтримати Потапа прийшов його син Андрій, а сам продюсер зізнався, що син - це його найбільше досягнення.

На «Площади звёзд» возле Gulliver открывают звезду Потапу

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 13 november 2019

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вручення зірки Потапу приурочили ювілею його творчості - у 2019 році творчій кар'єрі Потапа виповнюється 20 років. Під час церемонії відкриття зірки продюсер також заявив, що здивований, чому гурт "Время и стекло" отримав свою зірку раніше за нього. Потап розповів про своє бажання побачити разом зі своїм ім'ям зірку Насті Каменських.

Зазначимо, що Потапа привітали його топ-менеджер і звукорежисер, зазначивши, що продюсер критично ставиться до себе й до оточуючих. А також побажали, щоб не одне покоління виховалося на його творчості.

Нагадаємо, що кокетка Настя Каменських повернула розкішні кучері: "Пощастило Потапу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".