Відома українська телеведуча Леся Нікітюк розповіла про булінг у власній школі. Ведуча наважилася на відверте зізнання напередодні прем'єри молодіжного трилера про підліткові проблеми "Перші ластівки", який покажуть на Новому каналі.

"Я саме та людина, яка знає, що таке "модна" кофточка з рукавом три чверті. Тому що на моїх довгих руках весь одяг ставав з рукавом у три чверті. У школі я була найвищою дівчинкою у класі. Навіть вищою за хлопчиків. І з мене постійно через це знущалися", – розповіла Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк, Сьогодні
Леся Нікітюк, Сьогодні

Нікітюк розповіла, що у школі їй давали образливі прізвиська. Телеведучу називали "струмочок", "швабра", "жирафа". Знущання тривали кілька років – приблизно з 7-го по 9-й клас. Над зростом Лесі Нікітюк жартують і зараз, але тепер дівчина знає собі ціну й уміє відповідати кривдникам.

"У школі я не билася. Трималася, намагалася не звертати уваги, а вдома плакала. Та от нещодавно Владик Яма відзначився, "драбиною" мене назвав (це було під час участі Лесі Нікітюк у зйомках шоу "Танці з зірками", – ред.). Я змогла відповісти. І навіть замислююся зробити колекцію "золотих драбинок" для дівчат зі зростом 180 плюс. Відповім я і всім своїм однокласникам: "Завдяки вам і вашому скотському відношенню я стала тим, хто я є. Щоб ви були здорові!", - додала Нікітюк.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Нагадаємо, скандальний Дорн переспівав легендарну пісню ВВ українською мовою: сподобалося не всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.