Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний уривок з кліпу на пісню "Нічна жриця", позуючи лише в яскраво-червоному шовковому платті-халаті без спідньої білизни і засвітивши ідеальну фігуру. Варто відзначити, що кілька днів тому артистка запрошувала на кастинг в ролик танцівниць різної комплекції, які, судячи з усього, і позують на задньому тлі в похмурих вбраннях.

"А ви вночі піджираєте?) #ночнаяжрица", - поцікавилася Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Я їм 3 рази на рік! ДН, НР і Паска🤣", "Ти що, без спідньої білизни?", "Звичайно🤣🤣Ми ж НІЧНІ ЖРИЦІ🙈🙈🙈Це ж святе в годину ночі в холодильник заглянути🙃Інакше для чого в ньому лампочка?🙈🙈🙈", "Нііііііііііі! хіба Піца це їжа?!", "Я весь час хомячу😂", "А я іноді солоденьке пожираю 😭😂😂😂", "Звичайно!!! Не пожреш - не заснеш😂😂😂".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.