Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію фото з молодшою донькою Тільдою, можливим батьком якої є соліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн. Так, артистка зауважила, що це - архівні фото з першого дня народження крихітки, якій скоро виповниться півтора року, а от обличчя дівчинки так і не показала громадськості.

"а після з'явилася крихітка ТІЛЬДА❤️
#нафотоТильде1год
#скоро15
#до речі
#альбомнаносу 😉", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Господи, яка милотааааааа😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Боже, яка солодка дівчинка❤️❤️❤️", "Вилита Ліндеманн .", "Таке диво на світ з'явилося😍вже 1 рочок❤️ як же швидко летить час для тих хто щасливий🔥", "На останній фотографії я згадала фільм "король лев" 😂😻", "Світлана, ви така ніжна мама. Дуже приємно дивитися такі милі фото.", "Такі солодкі😍".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще