Російський фігурист, учасник одного з шоу "Льодовиковий період", де бере участь Петро Чернишов, розповів про стан відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк.

Фігурист зробив відверті зізнання на умовах анонімності, пишуть російські ЗМІ.

З'ясувалося, що онкологічне захворювання у зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Заворотнюк виявили на ранній стадії. Тому порівнювати акторку зі співачкою Жанною Фріске не можна, адже у неї рак мозку виявили значно пізніше.

Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: Instagram
Анастасія Заворотнюк та Петро Чернишов, фото: Instagram

"Не як у Фріске! Як мені розповіли, помітили захворювання на стадії, коли ситуація не була незворотною. А це дуже важливо в даному випадку. Важливий кожен день і годину! До того ж неоціненну допомогу надала особисто Тетяна Навка, яка близько до серця прийняла хвороба Насті та зробила за допомогою своїх зв'язків все можливе, щоб впоратися з цією бідою. Найкращі клініки, лікарі й дорогі препарати допомогли – у нас серед фігуристів кажуть, що Настя пішла на поправку, що загрози життю немає", - заявив фігурист.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Зазначимо, що слова інсайдера підтверджують і рідні Заворотнюк. Раніше вони заявили, що в акторки справді виявили онкологію, однак її стан не був критичний. Зокрема, неправдою виявилося те, що Заворотнюк була у комі й що у неї відмовляли деякі органи. Відомо, що спочатку знаменитість проходила лікування у Польщі, потім — у московській приватній клініці.

Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото: Instagram

Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація від лікарів, що в Анастасії вторинна гліобластома. Також повідомляється, що стан акторки покращується, і медики роблять оптимістичні прогнози. Стало відомо, що Анастасії Заворотнюк видалили пухлину, не зачепивши здорові тканини і зараз вона проходить відновлювальну терапію.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Також Знай.ua писав, у Заворотнюк виявили вторинну гліобластому: лікарі прокоментували діагноз "Моєї прекрасної няні".