Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертою нуарною зйомкою, позуючи в пікантних вбраннях, які ледь прикривали інтимні місця. Так, артистка засвітила оголені сідниці, примірявши лише тоненькі колготи в сіточку.

Фолловери залишилися в захваті і засипали Астаф'єву компліментами: "Епатажна наша зірочка 😍", "Ухххх які рукава!!! Дуже красиво ❤️", "Почалося.... огнессса!!!!!!⚡️♥️", "Ти супер🔥🔥🔥", "Де ж ваші тру.....:))🔥🔥 Жгі Даша жгі ❤️❤️❤️", "Ти завжди була крутіше за всіх. Даша. Ти супер.", "Коли труси проміняла на модні окуляри 😂", "Ну нарешті те, що цікаво. 👏", "Без зайвих слів. Сама досконалість ідеальності краси і сексуальності".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.