Стало відомо про те, що у російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка бореться з онкозахворюванням, не все так погано, як повідомляють ЗМІ. Розкрилася правда про шанси артистки на одужання.

Близький друг сім'ї Заворотнюк, учасник шоу "Льодовиковий період", ведучою якого була Анастасія, анонімно повідомив російському виданню свіжу інформацію. За його словами, Заворотнюк справді тяжко хвора, проте рак виявили на ранній стадії.

Інсайдер повідомило, що у випадку з Заворотнюк на кону стояла кожна хвилина, саме тому до лікування приступили швидко, що допомогло запобігти подальшому розвитку хвороби.
Анастасія Заворотнюк, фото з вільних джерел
"На щастя, як мені розповіли, помітили захворювання на стадії, коли ситуація не була незворотною, як у випадку з Жанною Фріске. А це дуже важливо в даному випадку. Важливий кожен день і година! До того ж неоціненну допомогу надала особисто Тетяна Навка, яка близько до серця прийняла хворобу Насті і зробила за допомогою своїх зв'язків все можливе, щоб впоратися з цією бідою ", - цитує видання аноніма.

Близький друг сім'ї додав, що зараз хвороба почала відступати.

Отже, цілком ймовірно, що незабаром зірка серіалу "Моя прекрасна няня" повернеться до нормального життя і зможе знову тішити шанувальників своєю творчістю.
У той же час сім'я Анастасії Заворотнюк досі зберігає мовчання і відмовляється коментувати, як проходить лікування акторки.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами.

Також Знай.ua писав, у Заворотнюк виявили вторинну гліобластому: лікарі прокоментували діагноз "Моєї прекрасної няні".