Відома українська співачка, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", обожнює епатувати публіку незвичайними образами і яскравими фото у своєму Instagram. І якщо зазвичай Надя приміряє зухвалі образи, то в цей раз здивувала фанатів ніжністю. На нових фото красуня позує у гримерці під час марафету.

Видно, що за її спиною копошаться стилісти, Надя сидить біля дзеркала спиною до нього і фотографує себе на телефон. На ній білий махровий халат, волосся розпущене і прикрашене масивним обідком зі стразами, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Дорофєєва запропонувала фанатам вибрати, який з знімків їм подобається більше, і заінтригувала словами: "Скоро щось нове". Фанати, звичайно ж не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію співачки.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.