Закінчився популярний український реаліті-проект "Екси". Визначну роль у прийнятті рішення відіграв останній, дев’ятий тиждень на проекті. Також уже на фіналі ведучі Олександр Педан і Наталія Єжова захотіли почути думку кожного з учасників, яких запросили на вечірку.

Усі пари заслуговували на перемогу, передає пресслужба Нового каналу.

"Кожна з пар-фіналісток заслуговувала на перемогу. Вони зайшли дуже далеко і не хотіли залишати проект. Не через азарт, а тому що розуміли, яку терапію отримують. За це я їх поважаю", - сказав Педан.

На думку Олександра Педана та Наталії Єжової, найбільше з усієї трійки перемогу заслужили Свєта та Василь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Я радий тому, що ми разом зі Свєтою. Ми усміхаємося одне одному, радіємо життю і плануємо з’їхатися. Раніше Світлана знаходила сто й одну причину, щоб не переїжджати до мене – то їй шпалери не подобалися, то ще щось… Зараз вона погодилася, і це дуже круто", - розповів переможець шоу.

"Спочатку мені було дуже важко, і я хотіла додому. Але коли у нас почали налагоджуватися стосунки, в мене наче відкрилося друге дихання. Складно визначити, яке випробування чи порада були найбільш дієвими, допомогло все!" - розповіла Світлана.

Нагадаємо, причинами постійних конфліктів Василь вважав нестримний характер Світлани. Але в процесі проекту з’ясувалося, що і хлопець припускався помилок у стосунках. За дев’ять тижнів пара двічі опинялася на межі вильоту, але сильне бажання працювати над собою привело їхню пару спершу до фіналу, а згодом і до перемоги.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка "Жіночого Кварталу" зізналася, в кого була закохана з гумористів: "Ці шкіряні штани".

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва здивувала шанувальників ніжною вродою, давно її ніхто не бачив: "У чому секрет?".