Одіозний російський продюсер Йосип Пригожин пропонував допомогу сім'ї відомій російській акторці, хворий на рак, Анастасії Заворотнюк. Однак йому відмовили.

Про це Пригожин розповів у інтерв'ю КП.

"Ми пропонували, але, якщо вони цього не хочуть, я ж не буду битися в зачинені двері", — зазначив Пригожин.

Йосип Пригожин, фото - КП
Йосип Пригожин, фото - КП

Продюсер також не розуміє, за що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Заворотнюк отримала таке "покарання": "Настя приголомшлива актриса, приголомшливий чоловік. Господи, за що їй це важке покарання, я навіть не знаю. Не дай Боже такого нікому, навіть ворогу не побажаю".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він додав, що молиться за здоров'я акторки й вірить у те, що вона одужає.

Анастасія Заворотнюк, фото Instagram
Анастасія Заворотнюк, фото Instagram

Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація від лікарів, що в Анастасії вторинна гліобластома. Також повідомляється, що стан акторки покращується, і медики роблять оптимістичні прогнози. Стало відомо, що Анастасії Заворотнюк видалили пухлину, не зачепивши здорові тканини і зараз вона проходить відновлювальну терапію.

Нагадаємо, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.

Також Знай.ua писав, у Заворотнюк виявили вторинну гліобластому: лікарі прокоментували діагноз "Моєї прекрасної няні".