Маша Полякова – 14-річна донька мега популярної співачки Олі Полякової. Дівчина вже пробує себе в моделінгу, робить перші кроки до артистичної кар'єри і активний користувач Instagram, де вже має рекламні контракти. А також у соцмережі Маша часто радує фоловерів яскравими кадрами з особистого життя. Так, в цей раз красуня показала яскравий кадр з гримерки, на якому позує не одна.

Маша сидить перед дзеркалом в цікавому вбранні, і її в цей момент фарбує візажист. Поруч з дівчинкою видно ще одна, мабуть, її подружка, вони обидві дивляться у дзеркало. У підписі до фото Маша написала: "Я особисто дуже люблю робити собі макіяж, і коли роблять мені. А ви любите мейк, чи за натуральну красу?". Фолловери не залишили без уваги таку публікацію юної моделі і почали її обговорювати.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.