Відома модель, одна з наймолодших мільйонерок світу Кайлі Дженнер, свого часу прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу. Красуня створила цілу косметичну імперію і активно просуває свої товари через Instagram, де зібрала багатомільйонну аудиторію. Також Кайлі часто балує шанувальників яскравими фото і відео зі свого життя.

Так, в цей раз красуня показала гарячі кадри, на яких позує у відвертому образі. На ній вузьке чорне плаття, яке щільно обтягнуло соковиті форми, оголило довгі ніжки і підкреслило пишний бюст. Волосся Кайлі зібране у пишний хвіст, а на її обличчі яскравий макіяж, в руках красуня тримає "волохату" сумочку. Шанувальники моделі не залишилися байдужими і почали активно обговорювати її нові фото.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.