Донька популярної української артистки Олі Полякової – 14-річна Маша вже встигла завоювати і свій шматочок слави, в основному, завдяки своїй працьовитості та наполегливості. Дівчинка сильно схудла, потім побувала в американському модельному таборі, ще й робить перші кроки в музиці. Юна красуня зібрала свою аудиторію в Instagram, яку часто радує яскравими фото і відео зі свого життя.

Так, нещодавно Маша розповідала про свою любов до макіяжу, а тепер заговорила про стиль. Дівчинка опублікувала фото, на якому позує в модному образі – на ній чорні укорочені брюки і біла сорочка-туніка, поверх якої вона одягла шкіряний коричневий корсет. У підписі до фото Полякова-молодша написала: "Як ви любите ходити до школи, більше діловий стиль чи спортивний? Я раніше весь час носила спортивний, але завдяки @bant.atelier_w, я полюбила діловий. Спасибі вам". Фолловери не залишили без уваги таку публікацію юної моделі і почали її обговорювати.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.