Відома російська співачка Алла Пугачова зізнається, що їй важко дається розпоряджатися грошима та керувати бізнесом. Так, майже 20 років тому Пугачова стала однією з численних жертв фінансової піраміди "Володар", позбувшись 1,7 мільйона доларів. Однак це не єдина справа, де Примадонна "прогоріла".

Мюзикл "Чикаго"

Коли артистка була ще одружена зі співаком Філіппом Кіркоровим, Алла Пугачова відкрила продюсерський центр й привезла до Росії мюзикл "Чикаго", однак тоді трапилася страшна трагедія на Дубровці й росіяни перестали відвідувати масові заходи. Тоді мюзикл поставили 300 разів й закрили через неокупність. В результаті Пугачова отримала борг у 2 млн доларів та тріщину в стосунках з чоловіком.

Алла Пугачова та Філліп Кіркоров
Алла Пугачова та Філліп Кіркоров

Парфумерний бізнес

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Одним із перших кроків Примадонни у бізнесі була співпраця з французькою фірмою Sogo. Тоді Пугачова запустила парфуми свого імені й вклала багато коштів у рекламу продукту. Однак артистка уклала невигідний договір й опинилися без прибутку.

Чіпси

Намагалася артистка заробити не тільки на запаху, але і на смак. У 2001 році Пугачова запустила продуктовий бізнес і виробляла чіпси, заради чого був куплений порожній цех одного з підприємств Кримська. Хрустка картопля під маркою "АБ" просувався слоганом "Чіпси, як чіпси, тільки дуже смачні". Однак доля ринку цієї марки склала 0,1% й Примадонна продала завод за 600 тисяч євро.

Алла Пугачова, Super.ru
Алла Пугачова, Super.ru

Журнал "Алла"

Мало хто згадає про такий журнал випускався в 90-х і прожив від сили десяток номерів. Всередині обіцяли розповідати новини про співачку з перших вуст і "правду" про зірок. Ось зміст одного з випусків: фоторепортаж з "Різдвяних зустрічей" Алли Пугачової, "Філіп Кіркоров: "Я не Рафаель", гороскоп від Лінди Гудмар, свято квітів у Києві, "Філіп Кіркоров і Алла Пугачова. Вінчання в Ізраїлі. Унікальний фоторепортаж". Але якими б привабливими не були заголовки, витрати на друк і зарплати перевищили доходи від видання.

Нагадаємо, раніше Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів, Пугачова допомогла.

Також Знай.uа писав, що Пугачова більше не заспіває? Примадонна налякала всіх, ледве стоїть на ногах і дихає.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Пугачова і Галкін приховували ще двох дітей, знайомтеся: Гаррі і Ліза, Аліна і Гриша.