Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить пікантне селфі, позуючи в дитячій кімнаті їх з Владом Топаловим маленького сина Михайлика. Так, артистка приміряла лише чорний топ і світлі джинси, засвітивши масивні груди.

"#добройночи
Поклала всіх спати😴 , тепер саме час прибратися 🧹 і приготувати суп 🍲 🙈", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Як чудово, що ввечері залишаються на це сили і сили на посмішку для селфі", "Красуня😍🔥", "👏ідеальна дружина!)", "Як справжня Мама 👍🤣🤷🏼‍♀️", "Очі сяють від щастя ❤️ Це найпрекрасніше🔥", "Блін, Регін, ти крута😏❤️", "Зазвичай напевно чоловіки пишуть, але цицьки вогооонь🔥😂", "Регін шикарне декольте! Прям як у моєї після кожних пологів)))".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.