Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість позувала в чорно-білих і кольорових Сторіс на одному зі своїх концертів, ритмічно рухаючись на сцені. Так, артистка приміряла блискучу міні-сукню з глибоким декольте, суцільно прикрашену стразами, засвітивши пишні груди.

Варто відзначити, що останнім часом 41-річну знаменитість все частіше перестають впізнавати шанувальники, про що зізнаються в коментарях під фото. Лорак кардинально змінила стиль після того, як почала зустрічатися з 26-річним саунд-продюсером Black Star Inc Єгором Глібом, вибираючи вбрання оверсайз. Деякі фанати відзначають, що такі перевтілення Кароліні до лиця і тепер вона виглядає значно молодшою, а деякі просять Ані почекати в уколами краси, особливо із збільшенням губ.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.